Female Anatomy er en figur, som jeg har modelleret for nogle år siden. Jeg har også gjordt figuren færdig ,men aldrig lavet et fysisk print af den.
Jeg har altid haft en svaghed for engle figurer. Gennem årene har jeg samlet en hel del af disse figurer fra mine rejser. I 2015/16 besluttede jeg mig for at modelere en selv
Female Anatomy Hero pose er en figur, som er inspireret af Cesar Santos tegninger. Det er en pose med en meget dynamisk form. Jeg har ikke umiddelbart tænkt mig at den skal printes
Jeg blev inspireret efter jeg så Worldcup i vægtløftning i 2019. Udmiddelbart efter begyndte jeg at modellere denne pose som kaldes stød. Figuren skal forstille en deltager i 105 kgs vægtklassen.
Denne figur er et forsøg på Hardsurface modelling. Jeg har haft nogenlunde succes med det, hvis jeg selv må sige det
Maleriet Forladt malet af Frants Henningsen (1850-1908) er et en af mine foretrukne kunstværker, som hænger i Aros kunstmuseum.
Jeg har på et tidspunkt forsøgt at modellere den i 3D, men jeg blev aldrig færdig med den.
Frants Henningsen Forladt
Angle
Shadow
Slider

Atlas 27cm
Printed i PLA, patineret med bronze maling

6500Kr.

Inspirationen til Atlas kom fra en græsk mytologisk figur. Jeg modelerede den for nogle år siden uden at printe den. Jeg er meget mere optaget af at lave nogle af de danske figurer lige nu, men jeg følte at det kunne være relevant at printe ham nu. 

Ovenover er der noget af mit arbejde i 3D. Figurene er mine egne designs. Jeg modellerer mine figurer på computer og bruger som regel 4 til 6 uger til at færdiggøre dem. Jeg har nogle af dem som er printet, men disse figurer eksisterer kun i digital version.